Zin in een leuke avondje uit

Zin in een leuke avondje uit? Hier een Eet tip! Beleef een gezellig avondje uit in Culemborg.
een gezellig avondje uit eten
Kom gezellig een droom avond ervaren bij Showtown Dinnershow. Of u nu een verjaardag of jubileum wilt vieren, een bedrijfsuitje heeft of gewoon zin heeft in een avondje uit, bij ons bent u aan het perfecte adres.

Bij entree wordt u door onze dreamgirls verwelkomt met een glaasje cava, waarna uw gastvrouw u en uw gezelschap naar uw eigen tafel begeleidt. Geniet in een ontspannen sfeer van een heerlijk driegangendiner . U kunt de hele avond onbeperkt gebruik maken van de bar.

Dinnershow in Culemborg, de Dreamfactory

Na de begroeting wordt het voorgerrecht aan tafel geserveerd, hierna begint het amusement met een openingsblok vol heerlijke dans muziek en ontroerende ballads. Na het hoofdgerecht nemen we u gaarne mee op een muzikale droomreis. Onze solisten leveren u gezamenlijk met het Dreamfactory-showballet terug naar de rock n roll van de jaren 50, de Motown van de jaren 60 en laten u swingen op de discoklassiekers uit de jaren 70 en 80!

Vanzelfsprekend kunnen de hits van nu niet ontbreken. Van Elvis tot Whitney Houston en van Andre Hazes tot Beyonce. Werkelijk een muzikale droomreis. U kunt persoonlijk ook een dansje wagen, want Dreamfactory heeft als enige dinnershow in Nederland een dansvloer!

Advertenties